Animal X lanseaza Ibiza Xperience

Publicat pe

Timp de o luna si jumatate Hiena, Vierme, Tzapu, Martianu si Greiere isi muta resedinta si studioul de inregistrari intr-o vila de pe insula Ibiza pentru a pregati lansarea unui nou concept de album, “Ibiza Xperience”.

Animal  XPentru noul album cei cinci membri ai trupei vor aborda stiluri diferite, de la DnB la dub step, de la alternativ la rock&base sau chill-out sessions, insa toate avand in comun aroma' muzicii din Ibiza.

Intr-adevar plecam la Ibiza pe data de 29 iulie si planuim sa ne intoarcem in Romania pe la inceputul lui septembrie. Inca nu am cumparat biletele de intoarcere pentru ca suntem influentati de viteza cu care vom termina piesele.', povesteste Hiena.

Nu am luat greu hotararea de a pleca spre aceasta aventura. Avem prieteni acolo, este un loc superb, putem sa mergem si la party-uri si sa lucram la album. Sunt ferm convins ca va fi o experienta de neuitat si albumul care va iesi va fi cel mai bun de pana acum. Mediterana ne va inspira si la niste balade deosebite pe langa bubuielile de rigoare. Vom explora insula si ne vom explora pe noi insine. Este o situatie win-win asadar decizia nu a fost greu de luat.', completeaza artistul.
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter