Animal X, sub amenintarea focului in Ibiza

Publicat pe

La sfarsitul saptamanii, baietii de la Animal X au avut parte de peripetii, cand au fost in pericol de a fi evacuati din cauza unui incendiu izbucnit langa plaja de la Benirras.

In urma incendiului care a durat 3 zile, declarat cel mai mare de pana acum in Ibiza, au ars 400 ha de padure, 1500 de oameni au fost evacuati si numeroase case si masini au fost inghitite de flacari.

Focul s-a apropiat extrem de mult de locul in care stam. Ne uitam de pe casa neputinciosi la flacarile care ajunsesera pe dealul invecinat, cu speranta ca avioanele si elicopterele care au udat non-stop sa poata opri incendiul inainte sa inghita si casa in care stam. Am avut noroc datorita serviciilor de urgenta spaniole, care au reusit sa stinga incendiul in cel mai scurt timp posibil.', au declarat cei de la Animal X.

Animal X

In plus, saptamana trecuta a fost una plina de evenimente pentru baietii de la Animal X. Cei cinci au fost la Festivalul The Zoo Project, un festival international care are loc la o gradina zoologica desfiintata, eveniment la care participa Dj din toata lumea.

Faimos pentru conceptul original si pentru ca promoveaza cele mai noi curente in muzica house si tehno, festivalul a devenit in scurt timp o noua atractie pe scena clubbin- ului din Ibiza, si apoi pe continent.

Asa am ajuns noi, Animalele X la zoo in Ibiza' spune Hiena, vocalul trupei. Locul este perfect pentru party-uri, ne-am simtit norocosi sa putem lua parte la acest festival, s-a pus muzica pe 3 scene, fiecare cu stiluri diferite, si un public numeros, avid dupa party-uri, majoritatea imbracati sau pictati in diferite animale.', povesteste in continuare artistul.

Pe langa munca la album, care le ocupa din ce in ce mai mult timp in ultima vreme, Hiena, Vierme, Greiere, Martzianu si King Tzapu s-au si distrat in cele mai faimoase cluburi de pe insula: Privilege, Amnesia si Underground, unde au pus muzica mai multi Dj, printre care Sven Vath, Richie Hawtin, dar si Pagal, Dj roman, cu care Animal X vor si colabora pe viitorul album.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter