Anna Lesko a pozat goală la 40 de ani și a pus internetul pe jar!

Publicat pe

La 40 de ani, Anna Lesko nu și-a pierdut nimic din sex-appeal-ul de altădată, ba chiar dimpotrivă, am zice, după reacțiile pe care le suscită ori de câte ori postează pe Instagram. Iată fotografia care a pus internauții pe jar!

Anna Lesko și fotografia care i-a pus pe jar pe fanii artistei.

Anna Lesko și fotografia care i-a pus pe jar pe fanii artistei.

Fără doar și poate, Anna Lesko este una dintre cele mai sexy artiste din peisajul autohton, vocea și stilul ei inconfundabile fiind dublate de un aspect fizic pe măsură, combinație care întotdeauna asigură susccesul… Sau aproape întotdeauna, deoarece în ultima vreme Anna este o apariție tot mai rară din punct de vedere muzical. În schimb, artista nu-și neglijează deloc fanii din social media, răsfățându-i cu fotografii care mai de care mai sexy.

Sexy la 40 de ani

Nu știm dacă este vorba despre așa-zisa criză a vârstei – pe 10 ianuarie Anna a împlinit 40 de ani -, însă în ultimul timp cântăreața a postat pe Instagram poze tot mai provocatoare și trebuie să recunoaștem că știe să-și vândă perfect imaginea. Chiar dacă de la cel mai cunoscut hit al ei, „Ard în flăcări”, au trecut nu mai puțin de 17 ani, în privința Annei nu s-au schimbat prea multe… Și acum este la fel de pasională și, mai mult, reușește să-și pună și fanii pe jar.

Anna Lesko, complet goală

Recent, Anna Lesko a postat o fotografie care le-a tăiat multora respirația – artista s-a pozat într-o încăpere cu geamuri imense, lipită de geam, și dezbrăcată complet… Sau cel puțin așa pare (cumva se ghicește o pereche de bikini), deoarece fotografia este făcută în contre-jour, însă trupul perfect al artistei a strâns mii de aprecieri într-un timp scurt. Ce au avut fanii de spus la comentariul Annei – Mă mai las mângâiată de acest soare divin și plec la drum, că deja îmi bat la ușă colegii:))) – vă lăsăm să vă imaginați și singuri…

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter