Anna Lesko, dezvăluiri emoționante despre bunica ucraineană și bunicul rus: "El a fost în două războaie"

Publicat pe

În contextul războiului din Ucraina, Anna Lesko, care are origini atât ucrainene, cât și ruse, a vorbit despre bunicii săi trecuți în neființă. Bunica Annei Lesko a fost din Ucraina, iar bunicul său din Rusia, dar au reușit să treacă peste orice impedimente și au crescut împreună 12 copii. Bunicii Annei Lesko au avut împreună 10 copii, iar pe doi i-au găsit pe câmp, abandonați în timpul războiului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anna este de origine etnică ucraineană, din Republica Moldova, iar la vârsta de 17 ani a venit în vizită în România. În contextul actual din Ucraina, ea a vorbit despre familia ei, despre bunica ucraineană și bunicul rus. Anna Lesko a povestit, în emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV, despre familia sa și-a amintit de bunica și de bunicul ei trecuți în neființă.

Anna Lesko, dezvăluiri emoționante despre bunica ucraineană și bunicul rus: "El a fost în două războaie"Anna Lesko, dezvăluiri emoționante despre bunica ucraineană și bunicul rus: "El a fost în două războaie"

„Bunica fiind ucraineancă, bunicul rus. Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile. O iubesc și am iubit-o enorm. Am avut atât de multe lucruri de învățat de la ea, de la această femeie.

Femeia nu a știut să citească, nu a știut să scrie, dar nu pot să îți explic ce bagaj de cunoștințe pe care astăzi îl avem din literatura de specialitate, de unde să ne inspirăm și de unde…dar ea nu știa lucrurile astea.

Atât de important a fost de fiecare dată când fiicele ei se certau cu partenerii, ea spunea că nu așa, avea grijă. (…) Ea niciodată nu ne-a certat, bunica niciodată nu a ridicat tonul, întotdeauna mai mult cu privirea, avea un ton, un oftat. (…) O groază de lucruri le-am învățat de foarte mică, când nu aveam discernământul necesar să pot să îmi dau seama„, a povestit Anna Lesko.

Citește și: Președintele Volodimir Zelenski a semnat cererea de aderare la UE, chiar în timpul negocierilor ruso-ucrainene

Citește și: Zelenski, președintele Ucrainei, a jucat rolul unui președinte care apără țara împotriva Rusiei.

Bunicul rus al Annei Lesko a fost în două războaie

Anna Lesko și-a reamintit cât de puternic a fost bunicul său rus, care a luptat în două războaie și a crescut 12 copii, dintre care doi abandonați pe câmp.

„Bunicul a fost foarte puțin pentru că la un moment dat s-a stins, s-a îmbolnăvit. El a dus două războaie. A fost un bărbat adevărat care a știut să strunească și familia și absolut toată gospodăria.

Ei având 12 copii, un băiat și restul fete, doi copii au fost găsiți pe timpul războiului și i-au crescut și au educat. Nu erau copiii lor, i-au găsit abandonați într-un câmp', a declarat vedeta în direct la Pro TV.

Anna Lesko revine la Vorbește lumea

Artista a anunțat că s-a alăturat echipei de la Vorbește lumea. Anna Lesko va găti în platou diverse rețete în zilele de marți și miercuri.

Cântăreața a mai făcut parte din echipa emisiunii până anul trecut. În vara lui 2021, solista a renunțat la rubrica emisiunii de la Pro TV pentru rolul de co-prezentator la Splash! Vedete la apă, difuzată la Antena 1.

Cum a ajuns Anna Lesko în România

Anna Lesko, care are rădăcini ruso-ucrainene, s-a născut la Chișinău pe data de 10 ianuarie 1979.

Mama interpretei se ocupă de afacerea de familie Cooperativa', care confecționează diverse articole vestimentare. În copilărie, Lesko a fost implicată într-un cerc de dansuri populare, după care a mizat pe dansul modern și cel clasic.

Când Anna Lesko avea vârsta de 17 ani, a decis să se stabilească în România, după ce făcuse o călătorie cu trupa de balet în care dansa. Aici viitoarea interpretă a intrat la facultatea de Drept din Capitală.

Anna Lesko și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii 90. Relația dintre Lesko si Irinel a început pe vremea când Anna era o puștoaică de 17, cu visuri mari. Pe de altă parte, el era un tânar afacerist în varsta de 38 de ani.

Între ei totul a început in 1996, la Casino Constanța, la o petrecere unde frumoasa basarabeancă dansa alături de o trupă de balet. Chiar dacă mulți nu au dat nicio șansă relației, Irinel și Anna s-au iubit mai bine de opt ani.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter