Anne Hathaway este foarte pretențioasă

Publicat pe

Cine ar fi zis că Anne Hathaway se poate purta în viața de zi cu zi precum șefa ei pe care o ura din ,,Diavolul se îmbracă de la Prada”?

 

anne1

 

Ei bine, actrița care promovează acum filmul ,,The Intern” a suprins pe toată lumea în timp ce se afla la studioul Paramount din Los Angeles. Vedeta a comandat ouă pentru micul dejun și a trimis farfuria înapoi la bucătărie de patru ori.

 

Prima dată a cerut echipei de catering o brioșă englezească cu avocado și un ou poşat, dar a fost foarte nemulțumită de ceea ce a primit, plângându-se că oul nu este făcut corect.

 

După ce a primit un nou ou, ea a refuzat brioșa argumentând că s-a răcit în ce timp ce aștepta preparatul culinar comandat.

 

Apoi, a refuzat și noul ou pe motiv că s-a răcit așteptând o nouă brioșă. La final, a hotărât că nu mai vrea niciunul dintre preparate și a comandat în schimb ouă prăjite.

 

Totuși, cereririle ei demne de statutul unei dive sunt diferite de personalitatea ei de zi cu zi. Emily Blunt, fosta sa colegă din ,,Diavolul se îmbracă de la Prada”, a spus despre actriță că este atât de drăguță, încât i-a fost greu să fie rea cu ea în film, chiar dacă era vorba doar despre un rol.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter