Antonia s-a răzgândit: vrea un al patrulea copil / Ce spunea cântăreața în 2016, după ultima naștere

Publicat pe

Antonia este de trei ori mamă până la 29 de ani și nu se va opri aici, deși avea altă părere în 2016, când era însărcinată cu micuțul Dominic.

Antonia s-a răzgândit: vrea un al patrulea copil / Ce spunea cântăreața în 2016, după ultima naștereAntonia s-a răzgândit: vrea un al patrulea copil / Ce spunea cântăreața în 2016, după ultima naștere

În urmă cu doi ani și jumătate, înainte de cea de-a treia operație de cezariană, Antonia spunea că medicii au sfătuit-o să evite o a treia naștere deoarece corpul nu i-ar mai permite încă o intervenție chirurgicală.

Se pare că Antonia este mai curajoasă de-atât și nu o sperie ideea unui al patrulea copil, indiferent ce ar spune doctorii.

Momentan nu mai vrem, dar pe viitor, cine știe. Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa', a declarat Antonia pentru Click!.

Antonia (29 de ani) are doi băieţi cu Alex Velea (34 de ani), pe Akim (4 ani şi 4 luni) şi pe Dominic (2 ani şi 4 luni), dar şi o fetiţă, din mariajul cu italianul Vincenzo Castellano. Maya (8 ani şi 7 luni) se află în Italia, în regiunea Castellammare di Stabia, Napoli, alături de bunicii paterni, dar Antonia o vizitează destul de des.

Am fost recent în Italia. Am fost și cu Alex. Am fost la Maya, a crescut, e foarte frumoasă și talentată. Dansează și se uită pe Internet la tutoriale cu machiaj. M-a uimit', a mai spus Antonia. 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter