Antonia, transformare radicală de look

Publicat pe

Antonia a ales să facă o schimbare radicală de look. Artistei se pare că îi place destul de mult cum arată fetele din clanul Kardashian şi a renunţat la culoarea sa în favoarea blondului. Iată imagini cu transformarea!

Vedeta a publicat pe Facebook şi pe Instagram o fotografie prin care și-a surprins urmăritorii. Antonia nu mai are părul închis la culoare, acum este blondă.

„Hey blondie!”, a scris cântăreața în dreptul imaginii la care a strâns peste 86.000 de like-uri. Așa cum era de așteptat, prietenii virtuali ai artistei au reacționat în cel mai scurt timp și au felicitat-o pentru modul în care arată.

„Îţi stă foarte bine! (…) Ai putea să joci în Game of Thrones de anul viitor „, au notat fanii artistei care au remarcat asemănarea cu Daenerys, mama dragonilor, din serialul Game of Thrones.

Antonia, transformare radicală de look

Cu toate aceste complimente, Antonia nu şi-a schimbat culoarea părului. Ea poartă doar o perucă pe care a folosit-o pentru un shooting.

 

‍♀️

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

 

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter