Antonio Banderas şi Melanie Griffith au finalizat divorţul. Cum şi-au împărţit averea?

Publicat pe

La 1 ani şi jumatate de la anunţarea despărţirii, Antonio Banderas şi Melanie Griffith au reuşit să încheie divorţul.

 

melanieantonio11

 

Timp de 18 ani cei doi au format unul dintre cuplurile celebre ale Hollywood-ului, iar acţiunea de divorţ s-a desfăşurat în mod normal, fără scandal.

 

Presa de peste Ocean scrie şi care sunt termenii acestei despărţiri. Fără un contract prenupţial, cei doi ar fi semnat în 2004 un contrat post-nuptial conform căruia veniturile lor începând din acel moment vor fi puse în comun, iar în caz de despărţire vor fi împărţite în mod egal.

 

Cuplul şi-a împărţit în mod echitabil şi proprietăţile, Melanie rămânând cu casa din Aspen, iar Antonio cu apartamentul din Manhattan. Casa din Los Angeles a fost vândută, iar suma obţinută a fost împărţită între cei doi.

 

Actriţa şi-a dorit să păstreze un tablou semnat de Picasso, iar Antonio şi-a completat colecţia de tablouri cu o pânză a lui Diego Rivera.

 

Cei doi au împreună şi o fiică, Stella, în vârstă de 19 ani, care este la şcoală, iar Antonio îi va plăti lunar o pensie alimentară de 60.000 de dolari până în 2021.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter