Armand Assante, asaltat de fani la premiera fimului The Wanderers. A fost susținut de actorii din Las Fierbinți!

Publicat pe

O premieră ca la Hollywood! Armand Assante a fost asaltat de sute de fani, astă seară, la premierra filmului The Wanderers, în Romînia. Păzit de câțiva bodyguarzi, starul international a fost susținut și de actorii din Las Fierbinți, cei care i-au fost, de altfel, colegi de platou, pentru un rol episod.

Armand Assante, asaltat de fani la premiera fimului The Wanderers. A fost susținut de actorii din Las Fierbinți!Armand Assante, asaltat de fani la premiera fimului The Wanderers. A fost susținut de actorii din Las Fierbinți!

Armand Assante se simte în România la fel de bine ca la el acasă, având deja mulți prieteni aici, din rândurile regizorilor și actorilor. Astfel că n-ar fi putut să nu fie present la premiera filmului The Wanderers (Vânătorul de spirite), care a avut loc astă seară, la cinematograful din cadrul Băneasa Shopping City. Îmbrăcat la patru ace, ca pentru o premieră hollywoodiană, actorul a venit flancat de bodyguarzi, fiind asaltat de câteva sute de fani dornici să-l vadă în carne și oase pe cel recunocut în cinematografia mondială drept ultimul bad boy Italian. După ce a făcut clasicele fotografii la panou, însă, Assante nu s-a dus direct în sală, ci a mai stat puțin de vorbă cu invitații, fotografiile în care râde în hohote fiind mărturia faptului că se simte în largul lui, în România. După câteva schimburi de replici cu actorii din Las Fierbinți, alături de care a și avut o experiență actoricească, în serial, Assante s-a retras în sală, nerăbdător parcă să vizioneze filmul în care a fost distribuit de echipa formată din Dragoș Buliga (regiztor) și Andrei Boncea (producător).

The Wanderers – Vânătorul de spirite este o comedie horror cu accente de thriller supernatural regizată de Dragoș Buliga, cel care regizează și serialul Las Fierbinti, și a câștigat în ultimele luni câteva premii importante la festivalurile internationale de gen. Pregătiți-vă, așadar, să vă înspăimântați, să râdeți și să frisonați alături de personajele acestui film ce promite să nu-i dezamăgească pe fanii genului. Premiera oficială are loc mâine.

 

Oana Pantazi

 

 

 

 

 

 

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter