Ashlee Simpson e însărcinată! Artista și Evan Ross așteaptă un băiețel

Publicat pe

Ashlee Simpson și Evan Ross sunt pe cale să își mărească familia. În scurt timp, actrița va aduce pe lume un băiețel, însă vestea nu a fost bine primită de fiica ei în vârstă de 5 ani, Jagger Snow Ross.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ashlee Simpson și Evan Ross au anunțat că așteaptă un băiețel printr-un videoclip pe Instagram, în luna mai a acestui an. În clip, Ashlee și Evan taie un tort alături de copiii lor, Jagger, 5 ani și Bronx, 11 ani. Ultimul este copilul lui Ashlee pe care îl are cu fostul iubit, Pete Wentz.

Fetița de cinci ani nu a avut reacția dorită de părinții ei și s-a supărat când a auzit că va avea un frățior și nu o surioară. În cele din urmă, actrița a reușit să o liniștească și este convinsă că atunci când va veni pe lume băiețelul, toată lumea va fi fericită.

„Jagger ne-a făcut să râdem. Era sigură că va avea o mică surioară, însă, tot este bucuroasă acum!', a spus Ashlee despre reacția amuzantă a fiicei sale din videoclip.

https://www.instagram.com/p/CALlZ_ZJKxQ/

Ashlee și Evan s-ai căsătorit în 2014, iar în același an, ei au dezvăluit că așteaptă un copil, pe micuța Jagger.

Ashlee Simpson e însărcinată! Artista și Evan Ross așteaptă un băiețelAshlee Simpson e însărcinată! Artista și Evan Ross așteaptă un băiețel

„Jagger este o artistă minunată”, spune Ross. „Are talent și are o voce frumoasă”. În ceea ce îl privește pe Bronx, și el este un artist excelent și îi place să cânte la pian.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter