Cum și-au petrecut vedetele sărbătorile

Publicat pe

Vedetele au trăit magia Crăciunului în mijlocul familiilor lor, înconjurate de oameni dragi. Adela Popescu s-a retras acasă, la Susani, Nicoleta Luciu l-a aşteptat pe Moş Crăciun alături de cei patru copii ai ei, în timp ce Mihaela Rădulescu a trăit emoiile unui concert caritabil al cărui protagonist a fost fiul ei, Ayan.

Adela PopescuADELA POPESCU

Pentru Adela Popescu, Crăciunul de anul acesta a fost identic cu cele din anii trecuţi. Vedeta a petrecut alături de familia sa numeroasă, acasă, la Susani, acolo unde îi place cel mai mult să fie. „Crăciunul la Susani anul acesta a fost îngrozitor de plictisitor… Dar, Doamne, cât de mult iubesc să mă plictisesc de Crăciun la Susani! În lumea agitată în care trăiesc, simt o nevoie acută de a ma plictisi în sânul familiei. De a fi eu! Cu adevărat! Este singurul loc în care nu vreau să se schimbe nimic!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mihaela Rădulescu Schwarzenberg și AyanMIHAELA RĂDULESCU SCHWARZENBERG

Mihaela Rădulescu şi-a petrecut Crăciunul la Monaco, acolo unde vedeta locuieşte alături de fiul său, Ayan. Un moment special al acestor sărbători a fost concertul caritabil pe care Ayan l-a susţinut împreună cu cele mai bune prietene ale sale, Dana şi Maria. În programul celor trei copii au fost arii de Mozart, Bach, Beethoven, dar şi melodii de Elvis Presley sau The Beatles…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NICOLETA LUCIU

Mamă a patru copii, Nicoleta Luciu a trăit magia Crăciunului la intensitate maximă: Am fost toţi cuminţi şi a venit Moşul încărcat cu cadouri, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

 Nicoleta Luciu

RĂZVAN FODOR

Prezentatorul emisiunii „Master Chef” a surprins momentele de euforie ale fetiţei sale, Diana, atunci când şi-a deschis cadourile de la Moş Crăciun. Prilej pentru el să-şi amintească cum îl aştepta pe Moş Crăciun. „Păi nu verificam eu în noaptea de Ajun fereastră cu fereastră să văd pe unde ar putea sa intre bătrânul darnic cu tot cu sacul lui în casa mea? Păi dacă primeam eu de la Moşul jucăriile la care visam tot anul mă prăpădeam de fericire şi alta nu.”

Diana Fodor

LAURA COSOI

După câteva zile splendide petrecute la Iaşi, în sânul familiei, în drum spre Târgu Mureş, Laura s-a oprit la Vatra Dornei, locul în care şi-a petrecut o parte din copilărie. Nostalgică, ea şi-a amintit cum în mica staţiune părinţii au urcat-o prima oara pe schiuri, la 3 ani. „Aici îmi aniversam ziua de naştere (pe 2 ianuarie)… Întotdeauna mă vor lega de Dorna amintirile cele mai plăcute, cele ale copilăriei, cele în care eram cu adevărat liberă!

Laura Cosoi

Jojo și AchimJOJO

La fel ca şi anul trecut, Jojo a petrecut Crăciunul alături de fiul ei, Achim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andreea Esca

ANDREEA ESCA

Sărbătoarea Crăciunului a găsit-o pe Andreea Esca alături de cei dragi: soţul, copiii şi părinţii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alina SorescuALINA SORESCU

Însărcinată cu primul ei copil, Alina Sorescu a trăit cu multă bucurie acest Crăciun. Alături de soţul ei, designerul Alexandru Ciucu, Alina şi-a invitat familia la masă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camelia, Ioana și Cristina ȘucuCAMELIA ŞUCU

Mirosul de brad proaspăt, de portocale şi scorţişoară a învăluit şi casa Cameliei Şucu. ̎Crăciunul este al copiilor, al părinţilor, al prietenilor adevăraţi. Crăciunul este pentru mine întotdeauna legat de familie şi îmi place să mă bucur de fiecare moment cald şi de fiecare masă împreună.”

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter