Audienta nedorita pentru Whitney Houston: ceremonia de inmormantare va fi difuzata in direct la TV si pe Internet

Publicat pe

Ceremonia religioasa care va avea loc sambata in orasul American Newark va fi difuzata in direct de posturile de televiziune, dar si pe Internet – a anuntat miercuri seara presa de peste Ocean.

Potrivit lui Carolyn Whigham, proprietara firmei de pompe funebre Whigham Funeral Home, care organizeaza funeraliile private ale lui Whitney Houston, un singur cameraman va avea acces in biserica baptista New Hope' (Noua Speranta), urmand ca celelalte canale media sa preia transmisia.

Conform aceleiasi surse, se pare ca in oras vor fi instalate ecrane gigant pe care vor putea fi urmarite in direct funeraliile programate pentru ora locala 12.00 (17.00 GMT). Corpul neinsufletit al artistei se afla depus de luni la capela Whigham Funeral Home, dupa ce a fost adus din California cu un avion privat.

Ca o ironie a sortii, cariera cantaretei se sfarseste, cumva, in acelasi loc unde a inceput: la 11 ani, Whitney a inceput sa cante in corul gospel al bisericii New Hope'.

Cantareata, care a murit sambata, la varsta de 48 de ani, va fi inmormantata cimitirul Fairview din Westfield, in apropiere de mormantul tatalui ei. Autoritatile din Los Angeles inca nu au dat un comunicat official cu privire la cauza decesului.
Printre cei asteptati sa o conduca pe cantareata americana pe ultimul drum se numara Aretha Franklin, nasa de botez a lui Whitney.

Foto: Hepta
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter