AUDREY TATOU a purtat o ţinută inedită la premiera noului său film

Publicat pe

Noul film al regizorului francez Michel Gondry, lÉcume des jours (Spuma Zilelor) tocmai a avut premiera la Paris, la Cinema UGC Normandie.  AUDREY TATOU, actriţa care interpretează rolul principal, cunoscută publicului datorită rolului Amelie, a sosit la premieră cu o ţinută romantică şi inedită!

 

L'Ecume Des Jours Premiere - Paris

L'Ecume Des Jours Premiere - Paris

 

Audrey Tatou a purtat o rochie foarte sexy, cu corsajul din dantelă neagră, transparentă, si partea de jos cu un imprimeu multicolor. Ea a pozat pe covorul rosu alături de regizor şi de partenerul său din film, carismaticul Romain Duris, care a fost extrem de elegant într-un smoking negru. Cei doi au mai interpretat un cuplu de îndrăgostiţi şi în filmul Les Poupées Russes, acum 9 ani.

 

L'Ecume Des Jours Premiere - Paris

 

 

Foto: Hepta

 

Filmul este o ecranizare după una dintre cele mai iubite cărţi de dragoste din istoria literaturii, Spuma zilelor de Boris Vian.  Este cel de-al şaptelea film al regizorului francez, devenit celebru datorită peliculei Eternal Sunshine of a Spotless Mind.

 

Urmăreşte aici trailerul filmului:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N4HIAwI4irs[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter