Aventurile familiei Beckham in LA

Publicat pe

Aventurile familiei Beckham in LA

Aventurile familiei Beckham in LA

Victoria Beckham

Tom Cruise si Katie Holmes fac tot posibilul sa le intre in gratii lui David si Victoriei Beckham. Pentru a le ura bun-venit in LA, Tom si Katie, alaturi de Will Smith si Jada Pinkett Smith au organizat in acest week-end o seara cu totul speciala.

Locatia aleasa pentru acest eveniment a fost atat pe masura organizatorilor, cat si a celor doi invitati speciali: Muzeul de Arta Contemporana din Los Angeles.

Pe invitatiile tiparite pe catifea rosii cu litere aurii era scris: „Fiti alaturi de Tom, Katie, Will si Jada pentru a le ura bun-venit lui David si Victoriei in LA'.

Aceasta seara speciala se inscrie in seria nenumaratelor party-uri la care familia Beckham a participat de cand s-a mutat in Los Angeles.

In prima zi petrecuta pe pamant american, David a sustinut o conferinta de presa. Nici fosta Spice Girl nu poate spune ca a avut timp sa se plictiseasca. A fost prezenta la cateva emisiuni de radio si a aparut la televiziune. Dintre toate aceste aparitii, s-a detasat emisiunea de pe NBC, „Victoria Beckham: Coming to America'.

Un text de: Florentina Liutc, Foto: http://www.davidbeckhamvn.com.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter