Avril Lavigne suferă de o boală complicată

Publicat pe

Cunoscuta cântăreață Avril Lavigne a făcut public abia recent faptul că suferă de boala Lyme Disease. Ea a contactat acestă boală în octombrie când doctorii au întârziat sa-i dea un diagnostic.

 

avril

 

În cele din urmă ea s-a documentat singură despre boala și a cerut direct ajutor doctorilor referitor la Lyme Disease, ajungând într-un final la un specialist în această boală. Perioda aceea a fost foarte dificilă pentru artistă, fiindu-i greu chiar să se ridice din pat.

 

Acum ea a ajuns la jumătatea tratamentului, iar starea ei s-a îmbunătățit simțitor. Tratamentul starului include foarte multă odihnă și o întreagă serie de antibiotice. Prima sa apariție publică este programată pentru 25 iulie, când la Los Angeles se desfasoara Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics , unde va cânta melodia,,Fly”. ,,Sunt foate nerabdătoare să îmi reiau viața după tot ceea ce s-a întâmplat în acest timp”, declară cântăreața.

 

Lyme disease, boala de care suferă Lavigne, este o boală infecțioasă, care este dezvoltată în urma unei mușcături de căpușă.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter