Balul SOS Satele Copiilor, ajuns la a doua editie

Publicat pe

Aseara, Palatul Bragadiru a gazduit cea de-a doua editie a balului caritabil SOS Satele Copiilor, eveniment organizat sub patronajul Excelentei sale, Ambasadorul Austriei in Romania si Republica Moldova, Michael Schwarzinger.

 

Balul a avut ca scop strangerea de fonduri pentru campaniile de sustinere a copiilor fara parinti, care beneficiaza de un camin si o familie substitutiva in cadrul Satelor SOS din Bucuresti, Bacau si Sibiu.

OS Satele Copiilor Romania ofera o familie sociala copiilor ajunsi in dificultate, ii ajuta sa isi cladeasca singuri un viitor si contribuie la dezvoltarea comunitatilor in care ei traiesc. SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania intervenim oriunde exista un copil si o nevoie oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International retea caritabila prezenta in 132 de tari ale lumii.

 

 

Foto: Armand Ionescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter