Bar Rafaeli e boicotata de armata israeliana

Publicat pe

Bar RafaeliArmata israeliana a lansat o ofensiva impotriva top modelului Bar Rafaeli, recomandand boicotarea produselor carora frumoasa israelianca le face reclama deoarece aceasta nu a facut armata.

„Eu nu ma pot bate cu Bar Rafaeli, insa voi puteti sa o faceti.', a declarat directorul de resurse umane al armatei, generalul Avi Zamir, citat de ziarul Yediot Aharonot.

Acesta le-a cerut tinerilor recruti sa nu cumpere produsele promovate de tanara in varsta de 24 de ani, imagine a unor branduri de haine si de lenjerie.

In 2007, top modelul a refuzat sa efectueze cei doi ani de stagiu militar obligatoriu, iar de curand a cerut sa beneficieze de un statut special pentru a plati un impozit mai mic.

Rafaeli s-a casatorit cu putin timp inainte de a fi inrolata, primind astfel o amanare, si a divortat rapid, ceea ce i-a determinat pe multi sa vorbeasca despre un mariaj din interes.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter