Bat clopote de nuntă pentru Demi Lovato?

Publicat pe

Este una dintre cele mai populare voci de la Hollywood. Este o senzațională cântăreață, compozitoare și actriță care a debutat în serialul pentru copii Barney & Friends'. Deține un număr record de hituri și se bucură de simpatia a milioane de fani din întreaga lume, însă inima sa îi aparține lui Wilmer Valderrama.

lovato2În ciuda diferenței de vârstă de 12 ani, povestea lor de dragoste durează de mai bine de 5 ani. Wilmer este o personalitate de televiziune, cunoscut în special pentru prezentarea emisiunii Yo Mama' de pe MTV.

 

Cea mai recentă fotografie postată pe Instagram de artistă a trezit curiozitatea fanilor săi. În timp ce îl ține de mână pe iubitul său, Demi poartă în jurul inelarului o podoabă care ar putea semnifica o posibilă logodnă.

 

Zvonurile par să fie alimentate și de cele mai recente declarații ale cântăreței. Întrebată în timpul unei emisiuni TV despre modul în care decurge relația cu partenerul său, aceasta a recunoscut că dacă Wilmer i-ar cere mâna, ar accepta fără să stea pe gânduri.

 

Ioana Motoc, Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter