Bătaie pe scenă la un concurs de frumusețe din Brazilia: "Fundul ei e de plastic!" (video)

Publicat pe

Concursul pentru cel mai frumos posterior din Brazilia, Miss BumBum, s-a terminat prost anul acesta, una dintre concurente revendicând titlul câștigat de adversara ei, pe motiv că… fundul ei e de plastic.

Bătaie pe scenă la un concurs de frumusețe din Brazilia: "Fundul ei e de plastic!" (video)Bătaie pe scenă la un concurs de frumusețe din Brazilia: "Fundul ei e de plastic!" (video)

Dacă ne gândim la Jennifer Lopez și la faimosul ei posterior, ne facem repede o idee despre cultul pe care îl au latino-americanii pentru formele voluptuoase. Așadar, nu este o mirare că în Brazilia există un concurs de frumusețe pentru… posterioare, al cărui nume, nu întâmplător, este BumBum. Evident, toate concurentele sunt femei cu forme, dar cu trupuri tonificate, și frumoase pe deasupra, însă elementul cel mai important la jurizare este fundul, și nu capul! Anul acesta, din păcate, concursul s-a terminat cu un scandal imens pe scenă, din cauză că o concurentă și-a acuzat competitoarea de… fals, mai pe scurt, că are fund de plastic.

Ellen Santana, câștigătoarea Miss BumBum, își savurează victoria.

Ellen Santana, câștigătoarea Miss BumBum, își savurează victoria.

Dat fiind că una dintre cele mai populare intervenții estetice în rândul doamnelor este așa-numita Brazilian but, prin intermediul căreia doritoarele își măresc fundul cu acid silicon sau cu propria grăsime, nu e de mirare că, Ellen Santana (31), model şi dansatoare, câștigătoarea concursului, a fost acuzată și mai apoi bruscată de una dintre rivalele sale, Aline Uva, o maseuză de 27 de ani, nu înainte de a-i smulge banderola de miss: Fundul ei e de plastic!'

„Miss BumBum e o farsă și pot să o dovedesc'

„Am îndeplinit toate cerințele concursului, dar a câșstigat un fund de plastic. Miss BumBum e o farsă si pot să o dovedesc', a strigat Aline Uva, iar apoi s-a declanșat un scandal în toată regula, pe scenă fiind 15 finaliste ale concursului (din 27), printre care și doi transsexuali (o premieră în istoria competiției). În nebunia generală, organizatorii concursului au reușit totuși să stopeze conflictul și să-i înmâneze câștigătoarei de drept Trofeul. Nemulțumirea lui Ellen e oarecum justificată – mai ales dacă suspiciunea ei se confirmă –, pentru că premiul a fost unul destul de consistent, în jur de 13.000 de doalri. După părerea noastră, toate concurentele sunt nefiresc de dotate în partea dorsală, așa că orice e posibil…

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter