Behati Prinsloo – Prima apariţie după anunţul sarcinii

Publicat pe

Top modelul Behati Prinsloo este însărcinată cu primul ei copil şi a apărut pentru prima dată în public după anunţarea sarcinii.

 

Superba soţie a cântăreţului Adam Levine (Maroon 5) şi-a lansat la New York brand-ul de haine „Behati Juicy Couture Black Label' şi a arătat cu adevarat minunat la eveniment.

 

Top modelul Victorias Secret în vârstă de 26 de ani a ales o ţinută casual chic, combinând o rochie neagră cu o cămaşă lungă din denim.

 

Behati se află la începutul sarcinii, aceasta fiind foarte puţin vizibilă, frumoasa sud-africană fiind însărcinată în 3-4 luni, conform presei americane care a scris de asemenea că Adam Levine este „nebun de bucurie' la gândul că va deveni tată.

 

Bebeluşul este unul extrem de dorit de cei doi care s-au căsătorit în 2014, la doi ani distanţă după ce se cunoscuseră. Solistul trupei „Maroon 5' nu şi-a ascuns niciodată dorinţa de a avea o familie numeroasă.

 

Foto: Hepta

 

Behati Prinsloo – Prima apariţie după anunţul sarciniiBehati Prinsloo – Prima apariţie după anunţul sarcinii
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter