Ben Affleck şi Jennifer Garner – Deşi au divorţat, vor locui împreună la Londra

Publicat pe

Ben Affleck şi Jennifer Garner continuă să surprindă datorită relaţiei perfecte pe care o au, deşi cei doi au divorţat anul trecut.

 

ben si jennifer

 

Părinţi a 3 copii, ei nu pot rupe legătura si continuă sa se vadă în mod constant. Mai mult, se pare că vor locui din nou împreuna, pentru o perioadă de timp scurtă însă.

 

Astfel, cei doi, dar şi copiii lor, se vor se vor afla la Londra în luna mai, pe perioada în care actorul filmează în capitala britanică pentru „Justice League : Part 1'.

 

ben si jennifer1

 

„Îşi iau mereu copiii cu ei acolo unde filmează. Ben a făcut la fel când Jennifer a filmat în Atlanta', a declarat un apropiat.

 

„Ben vrea să-şi ştie familia aproape când filmează şi a sta impreună într-o ţară nouă ar fi o experienţă minunată, în ciuda faptului că el şi Jennifer nu mai sunt un cuplu'.

 

Deşi sunt atât de apripaţi cei doi nu au nicio intenţie de a relua legătura, fiind văzuţi doar in compania celor 3 copii ai lor: Violet (10 ani), Seraphina (7 ani) şi Samuel (4 ani).

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter