Ben Stiller ii scandalizeaza pe americani cu ultimul lui film - Video

Publicat pe
Mai multe organizatii de americani ce reprezinta persoanele cu handicap au protestat impotriva ultimului film in care joaca cunoscutul actor de comedie Ben Stiller.

Ben StillerLa premiera comediei „Tropic Thunder' care a avut loc la cinematograful Mann Village din Los Angeles un grup de manifestanti a acuzat filmul ca „umileste oamenii cu dizabilitati intelectuale'. Folosirea cuvantului „retardat' pentru a descrie personajul interpretat de Ben Stiller este cel care a declansat protestele.

Asociatia americana a persoanelor cu handicap considera ca filmul „descrie in mod oribil persoanele cu handicap', aratandu-se „dezgustata de folosirea in repetate randuri a cuvantului '.

Studiourile DreamWorks au sarit in apararea filmului, aratand intr-un comunicat ca pelicula urmareste o caricaturizare a exceselor de la Hollywood.

„Tropic Thunder' ii are in distributie pe Ben Stiller, Robert Downey Jr, Jack Black, dar si Tom Cruise si urmareste aventurile unor actori care filmeaza o productie despre razboiul din Vietnam.

Foto: www.hepta.ro

Tropic Thunder – Trailer

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter