Beyoncé a lansat o colecție de tatuaje temporare

Publicat pe

Soția lui Jay-Z este una dintre cele mai trendy vedete de pe mapamond. Așadar, diva nu putea trece cu vederea cea mai nouă modă în ceea ce privește desenele realizate pe corp: tatuajele temporare în culori metalice.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEImages (2702046rn) Beyonce Knowles Costume Institute Gala Benefit celebrating China: Through the Looking Glass, Metropolitan Museum of Art, New York, America - 04 May 2015

Tatuajele Beyoncé X Flash sunt disponibile într-o colecție de 57 de modele care conțin un amestesc de cuvinte și propoziții ca Perfection', I woke up like this' și Naughty'. De asemenea, se pot regăsi figuri geometrice în culori metalice și negru.

 

Mai mult decât atât, fanii vor avea de-acum posibilitatea de a-și decora trupurile cu unele dintre tilurile celor mai cunoscute melodii ale sale: „Flawless”, „Blow”, „Crazy in Love” și „Put a ring on it”.

 

Setul mai include forme de fagure și un colier fals într-o culoare metalică cu un pandantiv' cu literele care formează cuvântul Diva'.

 

Ioana Motoc

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter