Beyoncé a împlinit 37 de ani. A atins perfecțiunea în carieră, dar nu și în viața personală...

Publicat pe de Oana Pantazi

Azi, 4 septembrie, Beyoncé a împlinit 37 de ani. De-a lungul carierei, artista a câştigat 22 de Premii Grammy, are o avere incredibilă, un soţ la fel de bogat şi de extravagant ca ea, are trei copii frumoși, dar, cu toate astea, Beyoncé nu este pe deplin fericită…

Beyoncé tocmai a împlinit 37 de ani și este o femeie împlinită: e star internaţional, câştigă în medie 16.000 de dolari pe minut, e în­conjurată zi-lumină de un staff impresi­onant, are bucătar şi antrenor personal, avion, iaht şi chiar şi propria insulă, trei copii frumoşi şi un soţ la fel de celebru. Din păcate, nu şi la fel de fidel, acesta făcând-o pe faimoasa cântăreaţă să con­state pe propria piele că banii nu aduc întotdeauna fericirea… Numele albumului ei de debut – „Dangerously in Love – a fost parcă premonitoriu în privinţa iubi­rii lui Beyoncé pentru Jay-Z, deoarece, în timpul celor nouă ani de căsnicie, relaţia lor a fost pusă de multe ori sub semnul întrebării. Deşi cei doi soţi nu au vorbit niciodată explicit despre viaţa lor de cuplu, au făcut-o totuşi prin interme­diul muzicii. Prima oară când Beyoncé a alimentat speculaţiile cu privire la pro­blemele lor amoroase a fost în timpul unui concert, când a schimbat versurile cântecului „Resentment, făcând referi­re la o altă femeie, despre care a spus că „nu e ca mine, nu e nici jumătate din ce sunt eu.

„Îmi cer iertare, am fost un afemeiat!'

În albumul „Lemonade, lansat în 2016, Beyoncé dezvăluie infi­delităţile soţului său în felul ei incitant: „E ultimul avertisment. Ştii că eu am in­suflat viaţa în tine, apoi îi dă lovitura de graţie: „O să-ţi pierzi consoarta!. Acela a fost momentul în care reţelele de so­cializare au luat foc, toată lumea aştep­tând ca ruptura anunţată de Beyoncé prin intermediul muzicii sale să se pro­ducă. Artista a scos ulterior o melodie al cărei titlu spune totul – „Forgiveness. Rezultatul? Anul trecut, artista a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume gemeni. Replica lui Jay-Z nu s-a lăsat nici ea prea mult aşteptată, faimo­sul rapper recunoscându-şi infidelităţile pe albumul „4:44, prin textele cântece­lor exprimându-şi regretul că şi-a înşelat soţia. „Îmi cer iertare, am fost un afe­meiat, a fost nevoie să mi se nască fetiţa pentru a putea vedea lucrurile prin ochii femeii. A fost nevoie să se nască gemenii pentru a crede în miracole. Mi-a luat prea mult să lansez această piesă, ştiu că nu te merit, s-a confesat artistul.

Queen Bey este un fashion icon

Acum, relația de cuplu a lui Beyoncé pare să fi intrat pe un făgaș normal, iar fanii bănuiesc că celebra familie e pe cale să se mărească din nou, însă, se pare, artista nu e pe cale să devină mamă, ci doar se luptă cu kilogramele de care nu a reușit să scape după sarcina gemelară. Sir și Rumi, gemenii ei și ai lui Jay-Z, au împlinit 1 an, iar fiica lor mai mare, Blue Ivy, are deja șase ani, dar mama lor încă este destul de pufoasă, după părerea unora. Cei mai mulți dintre fanii artistei, consideră însă că Beyoncé este foarte bine acum și că nu i s-ar potrivi sub nicio formă genul de siluetă skinny, atât de în vogă la Hollywood.  Și, într-adevăr, cea poreclită Queen Bey pare să nu se sinchisească prea mult, etalându-și formele voluptuoase cu mult curaj și abordând ținute extrem de curajoase pentru silueta ei destul de rotunjoară, fapt ce a transformat-o în scurt timp într-un fashion icon. Trebuie să recunoaștem însă că Beyoncé arată perfect și în rochii mulate, și în pantaloni scurți, iar ținutele pe care le îmbracă le fac pe tinerele mai puțin skinny să prindă curaj. Până la urmă, este vorba despre atitudine, iar Beyoncé are cât cuprinde.

Iată o galerie foto cu câteva dintre cele mai sexy ținute ale lui Beyoncé!

Beyoncé a împlinit 37 de ani. A atins perfecțiunea în carieră, dar nu și în viața personală...Beyoncé a împlinit 37 de ani. A atins perfecțiunea în carieră, dar nu și în viața personală...

Foto: Hepta, Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter