Beyonce, în vacanţă! Micuţa Blue Ivy îi copiază stilul

Publicat pe

Beyonce şi jay-Z şi-au luat câteva zile de vacanţa, cele două staruri ieşind cu yacht-ul pe mare. Blue, Ivy, fiica lor, i-a însoţit, iar micuţa a purtat un costum de baie asemănător cu al celebrei ei mame.

 

Beyonce a avut parte de o perioadă extrem de încărcată, ea susţinând mai multe concerte şi realizând diverse şedinţe foto, printre care cea pentru numarul de septembrie al ediţiei americane a revistei Vogue.

 

De asemenea, vedeta ar putea lansa în curând o colecţie de încălţăminte alături de Kendall Jenner, iar proiectele sale profesionale sunt, cu siguranţă, mult mai numeroase.

 

În aceste condiţii, ce poate fi mai plăcut decât o plimbare pe mare alături de familia sa? Pentru această ieşire, Beyonce a îmbrăcat un costum de baie cu imprimeu de şarpe, care i-a pus în evidenţă corpul tonifiat, iar micuţa Blu Ivy i-a urmat exemplul.

 

Toată numai un zâmbet, Beyonce s-a bucurat de această plimbare, iar Blu Ivy a fost, cu siguranţă, încântată, de asemenea.

 

Foto: Instagram

 

Beyonce, în vacanţă! Micuţa Blue Ivy îi copiază stilulBeyonce, în vacanţă! Micuţa Blue Ivy îi copiază stilul
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter