Beyonce, sfâșiată de durere! Tatăl ei, Mathew Knowles, a fost diagnosticat cu cancer la sân

Publicat pe

Beyonce trece prin clipe îngrozitoare: tatăl ei, Mathew Knowles, a fost diagnosticat cu o formă de cancer la sân. Mathew Knowles, în vârstă de 67 de ani, tatăl cântăreţelor Beyoncé şi Solange Knowles a vorbit deschis despre problemele personale pentru prima dată la emisiunea „Good Morning America”, de pe postul ABC.

Beyonce, sfâșiată de durere! Tatăl ei, Mathew Knowles, a fost diagnosticat cu cancer la sânBeyonce, sfâșiată de durere! Tatăl ei, Mathew Knowles, a fost diagnosticat cu cancer la sân

Nu este clar când a fost diagnosticat cu această maladie. În timp ce cancerul la sân în rândul bărbaţilor este rar, anumite cazuri sunt alarmante. Sub un procent dintre persoanele care dezvoltă cancer la sân sunt bărbaţi, iar boala este mai răspândită în rândul celor cu vârste cuprinse între 60 şi 70 de ani, scrie Mediafax.

Potrivit Fundaţiei naţionale împotriva cancerului mamar, rata mortalităţii în rândul pacienţilor de sex masculin este mai mare decât în cel al femeilor.

Mathew Knowles s-a recăsătorit cu Gena Avery în anul 2013, după ce a divorţat, în 2011, de Tina Knowles, mama cântăreţelor Beyoncé şi Solange, după un mariaj de 30 de ani.

Producător muzical, manager şi om de afaceri, Mathew Knowles s-a ocupat de trupa Destiny’s Child, din care a făcut parte Beyonce. De asemenea, o perioadă a fost managerul fiicelor sale.

 

foto: Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter