Beyonce şi-a sărbătorit fiica. Blue Ivy a împlinit 4 ani

Publicat pe

Blue Ivy, fiica cuplului Beyonce-Jay Z, a împlinit pe 7 ianuarie 4 ani, iar părinţii ei i-au pregătit o petrecere, dar şi multe cadouri.

 

Adorabila Blue Ivy a crescut, astfel încât nici mama ei nu realizează când a trecut timpul atât de repede. Copila este o mică fashionistă, împrumutând din accesoriile celebrei ei mame, iar fotografiile cu cele două îmbrăcate la fel sunt extrem de apreciate de fanii artistei.

 

Beyonce şi Jay Z i-au oferit anul acesta mai multe cadouri decât anul trecut când Blue Ivy a primit un Lomborghini şi un Cadillac, ambele maşini în miniatură însă.

 

Acum, Blue Ivy urmează deja cursurile unei grădiniţe de renume din Los Angeles şi se pare că fetiţa este foarte talentată la muzică, dar are şi înclinaţii spre matematică.

 

Fetiţa ştie deja să socotească, iar părinţi ei se gândesc deja să o ducă la câteva teste pentru a vedea dacă Blue este mai avansată decât vârsta sa.

 

Foto: Instagram

 

Beyonce şi-a sărbătorit fiica. Blue Ivy a împlinit 4 aniBeyonce şi-a sărbătorit fiica. Blue Ivy a împlinit 4 ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter