Beyonce şi Jay-Z ar fi stat despăţiţi 1 an din cauza Rihannei

Publicat pe

În 2014, la Gala MET , Jay-Z a fost atacat cu furie de Solange, sora lui Beyonce. Reacţia dura a acesteia ar fi fost provocată de infidelitatea lui Jay-Z, care s-ar fi întâlnit în aceeaşi seară, în secret, cu o femeie într-un bar.

 

Iar aceasta nu era nimeni alta decât Rihanna, protejata lui din ultimii ani. Jay-Z a încasat umil loviturile sub privirile indiferente ale lui Beyonce, în timp ce lumea a început să vorbească despre tensiunile existente în cuplul Beyonce-Jay-Z.

 

O nouă biografie despre Beyonce, „Becoming Beyoncé: The Untold Story”, semnată de Randy Taraborrelli susţine chiar că acest cuplu s-ar fi despărţit în trecut timp de 1 an din cauza Rihannei.

 

Se întâmpla în 2005 pe când artista din Barbados în vârstă de 17 ani era ajutată de Jay-Z să se lanseze, dar relaţia dintre ei nu era doar profesională.

 

„Beyonce nu a știut cum să se comporte când a auzit aceste zvonuri, așa că a hotărât să facă o pauză în relația cu Jay-Z. Au stat aproape un an despărțiți, din cauza situației cu Rihanna.

 

Foto: Hepta

 

Beyonce şi Jay-Z ar fi stat despăţiţi 1 an din cauza RihanneiBeyonce şi Jay-Z ar fi stat despăţiţi 1 an din cauza Rihannei

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter