Beyoncé şi Jay-Z au achiziționat o proprietate istorică

Publicat pe

Beyoncé și soțul său, rapper-ul Jay-Z, au cumpărat o proprietate istorică, pentru care au plătit 2.6 milioane de dolari. Proprietatea a fost construită în anul 1925, se află în Louisiana, are 3 etaje și a fost, în trecut, Biserica presbiteriană Westminster.

 

The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New York

 

Prețul exorbitant e justificat de stilul baroc al clădirii, precum și de conceptul de design deschis, cu trei apartamente separate. Locuința are, de asemenea, și cea mai mare terasă verde de pe acoperiș din oraș.

 

Cântăreața și soțul său au vizitat în urmă cu câteva luni și o vilă din Beverly Hills, în valoare de 85 de milioane de dolari, pe care – potrivit tabloidelor – intenționează să o cumpere.

 

Beyonce și Jay-Z s-au căsătorit în 2008 și au împreună o fetiță pe nume Blue Ivy Carter. Cei doi formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la aproape 800 de milioane de dolari.

 

Gabriela B. Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter