Beyonce și Jay-Z nu ar mai dormi împreună

Publicat pe

Un membru al staff-ului familiei Carter a dezvăluit cum stau lucrurile între cei doi.

Jay-Z and Beyonce Knowles watch Serbia's Novak Djokovic in action against Spain's Rafael Nadal during Day 15 at the US Open, at Flushing Meadows, New York City, NY, USA, September 12, 2011. Photo by Corinne Dubreuil/ABACAPRESS.COM  | 289359_020 New York City Etats-Unis United States

Se pare că de când s-au mutat în noua reședință, Beyonce și soțul său stau în dormitoare separate, camera lui Blue Ivy fiind poziționată chiar între cele două încăperi.

 

Deși tatăl artistei a oferit o declarație potrivit căreia problemele lor de cuplu ar fi doar o manevră de PR pentru a-și promova turneul „On The Run”, zvonurile privind o despărțire devin din ce în ce mai serioase.

 

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru Radaronline că cei doi ar fi ajuns să se certe chiar în fața angajaților: Au avut o ceartă serioasă în fața tuturor în legătură cu felul în care a decurs mutatul'. Mai mult decât atât, Jay-Z a fost obligat să accepte casa aleasă de partenera sa, chiar dacă aceasta nu era chiar pe placul lui.

 

Nu este prima dată când astfel de zvonuri ajung pe primele pagini ale ziarelor, totul pornind de la faimosul conflict din lift între Jay-Z și Solange, sora lui Beyonce.

 

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter