Beyonce si Jay-Z s-au casatorit

Publicat pe
Beyonce s-a casatorit cu cantaretul si producatorul Shwan Carter, alias Jay-Z, ceremonia desfasurandu-se la New York, in cel mai mare secret, a anuntat revista People pe site-ul sau.

Beyonce, Jay-ZCitand un apropiat al cuplului, People a precizat ca mariajul a avut loc in apartamentul lui Jay-Z, aflat intr-unul dintre cele mai selecte cartiere newyorkeze, Tribeca, decorat cu peste 50 000 de mii de orhidee albe aduse din Tailanda.

La ceremonie au participat Tina Knowles, mama lui Beyonce, tatal si managerul sau, Mathew, sora ei, Solange, prietenele de la „Destinys Child', Kelly Rowland si Michelle Williams, dar si Gwyneth Paltrow, prietena buna a celor doi.

Beyone si Jay-Z au ales sa se casatoreasca pe 4 aprilie, patru fiind o cifra simbolica pentru cei doi care sunt nascuti intr-o data de 4: Beyonce pe 4 septembrie, iar Jay-Z pe 4 decembrie.

Beyonce(26) a urmat o cariera solo dupa destramarea trupei „Destinys Child', primul disc „Dangerousley in Love' aparand in 2003, in timp ce al doilea, „Bday', a iesit in septembrie 2006.

A fost atrasa si de o cariera cinematografica, aparand in „Pantera roz' si „Dreamgirls', un film despre viata Dianei Ross.

Jay-Z (38), fostul patron al renumitei case de discuri Def Jam, a vandut peste 35 de milioane de albume din 1996 si pana in prezent. El este cel care a lansat-o pe Rihanna cu hit-ul „Umbrella', din 2007.

Zvonurile despre o posibila casatorie au inceput sa circule saptamana trecuta cand s-a aflat ca au intrat in posesia unui formular de casatorie valabil 60 de zile.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter