Beyonce si Jay-Z si-au adus fetita acasa

Publicat pe

Fericitii proaspat parinti Jay-Z si Beyonce au ajuns acasa marti, 10 ianuarie, in jurul orei 1,30 AM, cu micuta Blue Ivory, care si-a petrecut primele zile de viata la spitalul Lenox Hill din New York.

Dupa o nastere foarte mediatizata, plecarea s-a facut extrem de discret. Beyonce a preferat sa paraseasca spitalul pe usa din spate si apoi si-a imbarcat alaiul in masini cu geamuri fumurii.

Artista care a nascut sambata, 7 ianuarie, prin cezariana, a beneficiat de conditii privilegiate (de la modernizarea aparaturii la securizarea unui intreg etaj) a caror costuri se estimeaza ca au atins 1,3 milioane dolari. Blue Ivory (Iedera Albastra) a avut la nastere 3,2 kg iar vestea venirii ei pe lume a facut imediat ocolul pamantului.

A fost cea mai minunata experienta a vietii noastre' a declarat Jay-Z care a lansat deja piesa „Glory” dedicata fiicei sale.
 
Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter