Beyonce şi Jay-Z – Vacanţă în familie la Mediterana

Publicat pe

După Italia, Beyonce si Jay-Z au debarcat în sudul Franţei împreună cu fetiţa lor, Blu Ivy, dar şi cu mamele lor, Tina Knowles şi Gloria Carter, pentru a petrece câteva zile relaxante după o perioadă extrem de obositoare.

 

Cei doi vor pune punct turneului On the Run' în acest weekend, cu două concerte pe Stade de France, singurele pe care le vor susţine în Europa. Cel mai puternic cuplu din showbiz a trecut se pare cu bine si peste zvonurile legate de divorţ şi şi-a acordat o pauză binemeritată.

 

Astfel, Queen B, care a împlinit săptămâna trecută 33 de ani, şi soţul ei profită de vremea frumoasă de pe coasta Mediteranei pentru a se plimba de mână sau îmbrăţişaţi pe străduţele pitoreşti, a face plajă pe iaht sau a vizita muzee, precum cel al lui Picasso unde au mers împreuna cu micuţa Blu Ivy.

 

Beyonce a ales să poarte în această vacanţă pălării de soare, ochelari şi costume de baie peste care adaugă diverse pareo sau rochii cu imprimeuri animal print.

 

Foto: Hepta

 

Beyonce şi Jay-Z – Vacanţă în familie la Mediterana Beyonce şi Jay-Z – Vacanţă în familie la Mediterana

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter