Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, schimbare de look. Cum arată blondă

Publicat pe

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a uluit fanii, după ce s-a făcut blondă. Chiar dacă s-a folosit momentan doar de o perucă, fosta iubită a lui Livian s-a arătat încântată de noul look. Mai mult decât atât, chiar a glumit că motivul pentru care a apelat la acest truc ar fi fix pentru a-i face în ciudă fostului iubit, care o plăcea brunetă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dubla câștigătoare a emisiunii matrimoniale de la Kanal D a apelat la o perucă blondă, de o lungime care nu depășește nivelul umerilor. Atunci când și-a făcut apariția în emisiunea de pe Youtube, pe care o realizează alături de Alex Mihei, a uimit pe toată lumea.

Cu toate că lui Alex nu i-a plăcut în mod deosebit cum arată Bianca blondă, invitata din emisiune Mary de la Puterea Dragostei, a fost foarte impresionată de noul look al Biancăi. Mai mult decât atât, nici măcar nu a recunoscut-o atunci când a văzut-o pentru prima oară așa.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, schimbare de look. Cum arată blondăBianca Comănici de la Puterea Dragostei, schimbare de look. Cum arată blondă

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei s-a făcut blondă

Cu toate că nu renunță la nuanța de brunet care a făcut-o celebră, Bianca își dorește să mai experimenteze și pe viitor cu părul ei. După ce a văzut cum arată blondă, acum este pregătită să încerce o nuanță intensă de roșcat.

„N-am spus că îți stă rău, doar că mie îmi place mai mult brunetă', a fost reacția lui Mihei când a văzut-o pe Bianca blondă.

„Săptămâna viitoare cred că vin roșcată. Roșcatul ăla, foc. Nu vreau să mă vopsesc, mă las brunetă cum sunt, dar mai fac o schimbare din când în când', a declarat Bianca Comănici de la Puterea dragostei.

Citește și: Bianca Comănici și Ella de la Puterea Dragostei, asemănare izbitoare: „Folosiți același doctor”

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre „părinții adoptivi' și relația lor cu fiicele ei

Citește și: Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei, jigniri și amenințări reciproce: ‘Lasă că ne întâlnim noi!’

Citește și: Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni, de la Survivor

Mary de la Puterea Dragostei, uimită de schimbarea Biancăi Comănici

Inițial, Mary nici măcar nu a recunoscut-o pe fosta iubită a lui Livian. După ce și-a dat seama despre cine este vorba, i-a mărturisit acesteia că o invidiază pentru felul în care arată și că și-ar dori și ea să aibă o colecție de peruci de culori diferite.

„Eu nu am recunoscut-o pur și simplu. Mă uitam cine naiba e. Oricum tot mai bine îți stă brunetă', i-a spus Mary de la Puterea dragostei Biancăi în emisiunea în care a fost invitată.

Bianca Comănici și Ella de la Puterea Dragostei, asemănare izbitoare

Recent, niște imagini postate pe Instagram i-au atras Ellei o serie de critici dure. Unii dintre urmăritorii ei nu au apreciat felul în care pare să o copieze pe rivala ei, Bianca Comănici.

„Ella, dragă, ce ți-ai făcut la față, la buze, la păr, semeni acum cu Bianca Comănici! Arătați la fel, nu mai arăți ca înainte. Credeți că arătați mai frumoase cu așa buze imense? Dumnezeu v-a dat frumusețe și voi vă bateți joc de ea. Vezi că tot Dumnezeu ți-o poate lua. Parcă o copiezi pe Bianca or folosiți același doctor. Sunteți tinere, ce vă faceți mai târziu?', i-a scris un urmăritor revoltat, pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter