Bianca Drăgușanu a vorbit despre nunta cu Gabi Bădălău: "Am rochii de mireasă..."

Publicat pe .

Bianca Drăgușanu a acum ce planuri are în legătură cu nunta cu Gabi Bădălău. Cei doi au avut o relație cu năbădăi până acum, începută când el era în plin proces de divorț. Au fost probleme, ba chiar s-ar fi și despărțit, dar nu au putut să stea definitiv departe unul de celălalt. În ultima vreme însă, Bianca Drăgușanu a surprins cu discreția de care a dat dovadă în legătură cu viața ei personală, iar acum a decis să explice motivele pentru care a ales să procedeze așa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Relațiile Biancăi Drăgușanu au ținut mereu prima pagină a ziarelor. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Gabi Bădălău și divorțul lui de Claudia Pătrășcanu. Acum cei doi au decis că ar fi mai bine dacă și-ar trăi discret povestea de dragoste, departe de ochii curioșilor.

bianca-dragusanu-2bianca-dragusanu-2

Ce spune Bianca Drăgușanu despre nunta cu Gabi Bădălău

Vedeta a dezvăluit acum că are o relație extraordinară cu Gabi Bădălău, ba chiar se visează mireasă. Însă, deocamdată preferă să o ia pas cu pas și să se bucure de această relație într-un mod cât mai discret cu putință.

”Sunt bine, dar nu mai vreau să mai expun detalii din viața mea personală, pentru că orice spun se exploatează și sunt lucruri care, momentan, nu-mi fac bine și nu cred că mi-au făcut vreodată. Lucrurile astea cu care m-am expus.

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, deși se pregăteau de nuntă: „Nu ne mai vorbim. Unele lucruri nu ies așa cum vrei'

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Prima lor întâlnire a avut loc…”

Citește și: Fiica Andreei Antonescu nu a rămas cu tatăl ei, în SUA. Cu cine locuiește, de fapt, minora: „A fost o decizie pe care am luat-o împreună'

Sunt ok, sunt bine, exact așa cum vreau să fiu. Îi sunt alături (n.r. Gabi Bădălau) mereu, asta este cel mai important, pentru că avem nevoie de liniște și toate lucrurile se vor rezolva. Nu am făcut niciun fel de plan (n.r. vacanță) important este să fim sănătoși, să avem încredere în Dumnezeu, pentru că sunt sigură că lucrurile se vor rezolva.

Mă văd mireasă săptămânal, pentru că am rochii de mireasă în atelierul meu. Nu știu ce îmi rezervă viața, viitorul, prezentul, chiar nu știu. Am foarte multe inele. Mi se pare că orice om are nevoie de intimitate (n.r. controlează în telefon), iar dacă un om vrea sa greșească și fără să-i iei telefonul la control, poate să scrie și să șteargă, adică să facă curățenie în urma lui.

Nu, nu sunt de acord, mi se pare imatur, deși am făcut-o și eu la un moment dat, dar am depășit momentul ăsta. Consider că e penibil să se întâmple lucrul acesta.”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Antena Stars, conform Spynews.ro.

Ce planuri are pentru sărbători

Cu ani în urmă, se mândrea că mănâncă extrem de puțin, dar acum recunoaște că nu se mai abține de la mâncare. Cu siguranță, Bianca Drăgușanu, se va bucura de bucatele de pe masa de Crăciun. Însă, blondina nu și-a făcut momentan niciun plan pentru sărbătorile de anul acesta.

Sunt o persoană foarte activă și sunt foarte pofticioasă, dacă înainte cu mulți ani eram celebră pentru declarația: Eu mănânc o roșie pe zi'. Acum lucrurile s-au mai schimbat deoarece sunt foarte activă, pentru că merg la sală și corpul îmi cere, inclusiv carbohidrați.

Eu mănânc tot ce văd. Primul lucru pe care l-am făcut atunci când am venit aici (n.r. eveniment) m-am dus și am mâncat. Bine, acasă cu copilul (n.r. Sărbători) încă n-am făcut niciun plan. Atâta timp cât am bani și sunt sănătoasă pot pleca oricând, oriunde, când vreau.”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton