Bianca Drăgușanu, anunț suprinzător, la câteva luni de la divorțul de Alex Bodi: "Urmează a treia căsătorie!"

Publicat pe

Chiar dacă este hotărâtă să sufle și-n iaurt în privința unei noi căsătorii, Bianca Drăgușanu nu se teme să îmbrace pentru a treia oară rochia de mireasă. La doar câteva luni de la divorțul de Alex Bodi, cu care s-a împăcat între timp, blonda își anunță fanii că, în mod clar, va urma a treia căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Primul soț al Biancăi a fost, după cum știe toată lumea, Victor Slav. Au divorțat în 2014, la câteva luni de la nunta ca-n povești. Mai exact, în septembrie 2013 și-au jurat iubire veșnică, însă veșnicia a durat până în martie 2014. Câțiva ani mai târziu s-au împăcat, în 2016 a venit pe lume fiica lor, Sofia Natalia, dar apoi au decis să pună punct definitiv relației lor.

Pe 1 august 2019, Bianca s-a cununat civil cu Alex Bodi. După ce au amânat de mai multe ori nunta, la începutul lui 2020 au anulat și cununia civilă și l-a acuzat pe soțul ei de violență domestică. În dulcele stil clasic cu care și-au obișnuit fanii, divorțați fiind, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat și despărțit de mai multe ori. În momentul de față sunt împreună și se bucură de o vacanță luxoasă pe Costa de Azur.

Urmează a treia nuntă, este convinsă Bianca Drăgușanu, însă. Este hotărâtă să se căsătorească din nou cu Alex Bodi, imediat ce va fi posibilă o nuntă fastuoasă, fără restricții.

„Am avut doi soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. Din prima căsătorie a rezultat Sofia, de a doua nu am ce să vorbesc, este irelevantă. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase… Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop', a povestit Bianca în direct, în platoul unei emisiuni TV.

Bianca Drăgușanu, anunț suprinzător, la câteva luni de la divorțul de Alex Bodi: "Urmează a treia căsătorie!"Bianca Drăgușanu, anunț suprinzător, la câteva luni de la divorțul de Alex Bodi: "Urmează a treia căsătorie!"

Bianca Drăgușanu a povestit că atunci când se va căsători a treia oară va avea grijă la ce alege și-și va alege partenerul de viață care să o iubească așa cum e. „Acum suflu și-n iaurt'.

„Cred ca după 1 an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci'.

„Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții.

Detalii despre a treia nuntă

Întrebată de a treia nuntă, Bianca Drăgușanu vrea să fie una fastuoasă, iar „toată planeta' va afla. „Eu mi-aș dori să fie pe o plajă. Prima a fost cu petrecere, cum se face o nuntă. Din a doua n-am înțeles nimic. Ce a fost: la restaurant cu 10 prieteni, asta n-a fost nuntă. Practic am avut o singură nuntă. În a doua nu s-a dansat, doar s-a cinat. Eu când o să mă mărit a doua oară va ști toată planeta, de la rochie, la muzică, la mâncare, la invitați, tot', a povestit vedeta.

La rândul său, Alex Bodi a spus că singura femeie cu care vrea să se lege pe vecie este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. 'Singura femeie cu care am intenția de căsătorie este Bianca. Cu asta am spus tot', a declarat Alex Bodi, pentru SpyNews.ro. 

Cum se simte Bianca la 38 de ani

„Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38. Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrănețe mă vad o bătrână tânără și sexy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alcool, nu consum mult zahar și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că pâna la urmă este un proces normal al vieții.', a declarat Bianca Drăgușanu la Pro TV.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter