Bianca Drăgușanu, mesaj tăios pentru soțul Alex Bodi, după o nouă despărțire: „Un singur șef am și eu! ” / Poza care spune tot!

Publicat pe

Nici bine nu s-au căsătorit, că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi iar s-au certat. Sau, cel puțin, pe fanii cuplului i-a speriat gestul care le trădează fiecare despărțire de până acum: au încetat să se urmărească reciproc pe Instagram. Și dacă Alex Bodi a postat, în ultimele zile, numai fotografii cu fetele lui, Bianca postează și ea poze cu Sofia și mesaje cu subînțeles.

Bianca Drăgușanu, mesaj tăios pentru soțul Alex Bodi, după o nouă despărțire: „Un singur șef am și eu! ' / Poza care spune tot!Bianca Drăgușanu, mesaj tăios pentru soțul Alex Bodi, după o nouă despărțire: „Un singur șef am și eu! ' / Poza care spune tot!

„Un singur șef am și eu! ' a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu Sofia, fetița ei și a lui Victor Slav, alături de un emoticon reprezentativ: fețișoara care face cu ochiul. Fanii au speculat imediat că mesajul este direct pentru Bodi, cunoscută fiind lupta lor pentru supremația în cuplu.

În timp ce Bianca a afirmat întotdeauna că nu s-a născut încă barbatul care să o poată stăpâni, Alex Bodi, la rândul său, este un mascul alfa care nu va asculta vreodată de o femeie.

Așa cum au spus mereu, despărțirile lor au avut la bază certuri copilărești și discuții minore, dar se pare că joaca de-a relația este sportul lor preferat din moment ce se împacă și se despart în funcție de starea vremii.

S-au căsătorit tot în urma unei despărțiri

Pe 1 august, Bianca și Alex au mers la Starea Civilă într-un moment în care toată lumea îi știa despărțiți. Convinși amândoi că și-au găsit sufletul pereche, a urmat, apoi, o perioadă de miere și iată că nici nu s-a sfârșit bine luna căsătoriei lor, că deja și-au dat unfollow pe Instagram, dar și în relație.

De Victor Slav a divorțat după câteva luni

Bianca Drăgușanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti.

Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter