Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la un pas să anuleze nunta. Apropiații lor dau din casă!

Publicat pe

Nici bine nu s-au întors de la Starea Civilă, că deja au trecut prin câteva despărțiri și ar fi la un pas să anuleze nunta planificată pentru toamna asta. Apropiații celor doi au povestit în presă că relația lor nu stă deloc pe roze și chiar dacă în pozele de pe rețelele de socializare par cuplul perfect, mariajul lor atârnă de un fir de ață.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la un pas să anuleze nunta. Apropiații lor dau din casă!Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la un pas să anuleze nunta. Apropiații lor dau din casă!

Bianca şi Bodi se gândesc să îşi anuleze căsătoria, dat fiind faptul că pot face asta în termen de şase luni, potrivit unor surse care au povestit pentru Spynews.ro despre problemele din cuplul lor.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că relația dintre ei nu este una ideală, deși la prima vedere așa pare. Vacanțe în locuri exclusiviste, îmbrățișări la apus și săruturi sub clar de clună. Pe Instagram totul pare perfect, dar cei care îi cunosc pe Bianca și pe Alex în afara internetului susțin că între ei, cearta este la ordinea zilei.

În urmă cu câteva săptămâni a apărut zvonul conform căruia Bianca şi Bodi ar fi divorţat. După câteva zile de tensiune, afaceristul a lămurit situaţia. Întrebat despre ce se petrece între ei, Alex Bodi a negat faptul că ar fi divorțat.

„Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. (…) Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. (…) Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid”, a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Star Matinal în urmă cu câteva săptămâni. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter