Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou... "De data asta, definitiv!"

Publicat pe

Exact când părea că relația lor a luat-o pe drumul cel bun, iată că într-unul dintre cele mai vânate cupluri din showbiz s-a produs din nou ruptura. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit… După cum declară omul de afaceri, de dat

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou... "De data asta, definitiv!"Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou... "De data asta, definitiv!"

a asta, definitiv!

Recent, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se aflau împreună într-o vacanță romantică în Croația, la scurt timp după ce omul de afaceri își răsfățase iubita cu un alt sejur de cinci stele, în Singapore… Drept urmare, fanii celor doi au concluzionat că relația lor este mai bună ca niciodată. Se pare că s-au înșelat cu toții, pentru că „lanțul de iubire” s-a rupt din nou, iar Bianca și Alex Bodi și-au spus adio din nou… Oare pentru a câta oară?!

Anunțul a fost făcut chiar de către omul de afaceri pe contul său de socializare: „În urma unor discuții și din cauza unor <>, am ales de comun acord să punem capăt relației, dar de data asta definitiv!', a fost anunțul laconic al lui Alex Bodi.

„Poate în curând vei apărea la braț cu adevăratul bărbat din viața ta”

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost una nu numai plină de pasiune, ci și de dramatism, relația lor fiind una cu suișuri și coborâșuri, totul marcat de momente de maximă tensiune, combinate cu împăcări demne de un scenariu de telenovelă. S-au iubit, s-au certat, s-au împăcat, ea l-a acuzat de infidelitate (unii spun că ar fi fost chiar agresiv cu ea), el a părăsit-o pentru „totdeauna', dar, în cele din urmă, Bianca și Alex Bodi s-au împăcat de fiecare dată și, mai mult, el a cerut-o de soție…

Acum, despărțirea este din nou „definitivă” și poate Bianca ar trebui să se gândească la comentariile fanilor ei de pe Instagram la o postare în care ea mulțumea divinității pentru viața ei minunată: „Poate schimbi textele, că le-am auzit de n ori, doar le-ai folosit cu toți bărbații pe care i-ai afișat în public”, „Ai clasă, ai stil, ești o adevărată doamnă… Cine știe, poate în curând vei apărea la braț cu adevăratul bărbat din viața ta”. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter