Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au văzut moartea cu ochii, în avion: "Am căzut în gol 8 kilometri!"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o viață plină de adrenalină! Atunci când nu și-o condimentează singuri cu scandaluri, au parte de alt gen de momente tensionate… Despre unul dintre acestea au povestit recent – cei doi au fost la un pas de a se prăbuși cu avionul…

Invitați aseară la Xtra Night Show, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au vorbit nu numai despre relația lor ultra tensionată, care în ultima perioadă a ținut prima pagină a presei tabloide, ci și despre o experiență deloc plăcută, dar la fel de furnizoare de adrenalină pe care cei doi au trăit-o împreună.

„Era să murim cu avionul”

Aflându-se în avion alături de soțul ei, Alex Bodi, și fiica acestuia, Bianca Drăgușanu și-a văzut literalmente moartea cu ochii, în momentul în care s-a produs un accident care a făcut avionul să piardă dramatic din altitudine:

Era să murim cu avionul, am căzut în gol 8 kilometri şi jumătate. Norocul nostru a fost că am dat de un căpitan experimentat şi a remediat situaţia. Eram opt persoane şi fetiţa, pe 17 octombrie s-a întâmplat. S-a rupt o turbină de la avion, că a forţat la maximum. Am fost la o secundă de moarte. Eu eram închisă în baie şi căzuseră toate alea pe mine. Mă striga toată lumea. El a reuşit să pună centura fetiţei, care dormea pe scaun lângă el', a povestit Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au văzut moartea cu ochii, în avion: "Am căzut în gol 8 kilometri!"Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au văzut moartea cu ochii, în avion: "Am căzut în gol 8 kilometri!"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter