Bianca Drăgușanu susține că e mai fericită ca niciodată cu Alex Bodi. Fanii au taxat-o imediat!

Publicat pe

Aflată într-o destinație de vis alături de iubitul ei, Alex Bodi, Bianca Drăgușanu s-a gândit să împărtășească momentul cu fanii ei de pe contul de socializare. Afirmațiile vedetei i-au deranjat, se pare, pe unii dintre ei, care i-au dat replica imediat.

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost, până acum, una nu numai plină de pasiune, ci și de dramatism, relația lor fiind una cu suișuri și coborâșuri, totul marcat de momente de maximă tensiune, combinate cu împăcări demne de un scenariu de telenovelă. S-au iubit, s-au certat, s-au împăcat, ea l-a acuzat de infidelitate (unii spun că ar fi fost chiar agresiv cu ea), el a părăsit-o pentru „totdeauna”, dar, în cele din urmă, Bianca și Alex Bodi sunt din nou împreună și, mai mult, el a cerut-o de soție…

„Mulțumesc, Doamne, pentru viața mea minunată!'

Recent, blondina a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care se află alături de iubitul ei, în balconul unui hotel de lux, având în fundal panorama spectaculoasă a orașului Singapore. Bianca a scris, în dreptul imaginii: „Mulțumesc, Doamne, pentru viața mea minunată!', dând de înțeles că relația ei cu Alex Bodi este din nou ca la început. Deși unii au felicitat-o, o parte dintre fani nu și-au putut reține însă comentariile acide și au taxat-o imediat pe Bianca…

„Poate schimbi textele, că le-am auzit de n ori, doar le-ai folosit cu toți bărbații pe care i-ai afișat în public', „Ai clasă, ai stil, ești o adevărată doamnă… Cine știe, poate în curând vei apărea la braț cu adevăratul bărbat din viața ta'.

Bianca Drăgușanu susține că e mai fericită ca niciodată cu Alex Bodi. Fanii au taxat-o imediat!Bianca Drăgușanu susține că e mai fericită ca niciodată cu Alex Bodi. Fanii au taxat-o imediat!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter