Bianca Ioniţă şi-a ales rochia de mireasă

Publicat pe

Bianca Ioniţă, prezentatoarea ştirilor Kanal D, şi-a ales deja modelul rochiei de mireasă pe care o va purta la nunta cu Daniel Pena, eveniment aşteptat a avea loc anul viitor.

Bianca Ionita rochie mireasa Pronovias

 

Vedeta de televiziune a optat pentru o rochie Pronovias tip prinţesă, din tulle mătăsos cu aplicaţii din paiete, dantelă Chantilly şi centură din mătase Mikado, al cărei preţ depăşeşte 8000 de euro.

 

398A0449_resize

Bianca Ioniţă s-a numărat printre vedetele prezente la evenimentul de prezentare a noii colecţii Pronovias 2014, Carmen Negoiţă, Sabina Iosub şi Ioana Șucu, ocazie cu care a descoperit şi care sunt tendinţele pentru anul viitor în materie de make-up, hairstyle, organizare a nunţilor şi meniuri de desert.

„Ador această rochie de mireasă. M-am îndrăgostit pur şi simplu de ea. Stiliştii mi-au recomandat o coafură cu un coc şi împletituri, iar în materie de machiaj am optat pentru nuanţe naturale şi am accentuat doar buzele cu roşu„, declară Bianca Ioniţă.

Bianca Ioniţă a mai îmbrăcat odată rochia de mireasă, în urmă cu 11 ani, însă acel mariaj a fost sortit eşecului.

„Am mai fost odată mireasă, însă eram amândoi mult prea tineri şi lipsiţi de experienţă de viaţă pentru ca mariajul să dureze”, mărturiseşte Bianca Ioniţă.

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter