Bianca Lăpuşte – Prima fotografie cu fetiţa ei şi cuvinte emoţionante despre tragedia din Colectiv

Publicat pe

Mamă a unei fetiţe de doar câteva săptămâni, Bianca Lapuşte, soţia lui Marius Moga, a publicat prima fotografie cu fetiţa ei.

 

1794659_457225151128248_8446828431189882823_n

 

Este una simbolică, în care micuţa Maria o ţine de mână, în timp ce Bianca scrie despre tragedia din clubul Colectiv în urma căreia au murit 30 de tineri şi mulţi alţii se zbat între viaţa şi moarte.

 

„E doliu in inimile tuturor. Simt asta in glasurile prietenilor si ale familiei mele, in mesajele de pe facebook ale oamenilor pe care nu ii cunosc, dar le citesc vorbele cu sufletul la gura; in glasurile colegilor mei de la stiri si ale prezentatorilor, care cu greu isi ascund emotiile. Sunt mama acum si acest lucru ma face sa-mi fie teama. O teama pe care nu o pot descrie, dar exista si ma copleseste. Mi-e teama sa-mi imaginez ce simt mamele celor care au pierit in acea noaptea neagra. Mi-e teama ca e prea multa durere. Nu pot! Mi-e teama sa-mi inchipui strigatele disperate si fara de raspuns ale familiilor si lacrimile sangerii in care se ineaca acum asteptand vesti. Mi-e teama, fiindca sunt mama…

 

Da-le Doamne putere, atat ranitilor cat si familiilor lor, ca au ataaaaat de multa nevoie!!'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter