Blake Lively își închide site-ul

Publicat pe

Anul trecut Blake Lively a decis să se concrentreze mai mult pe o carieră de femeie de afaceri, astfel că ea a fondat site-ul Preserve, o platformă online care promovează obiecte hand-made.

 

blake

 

Acum, actrița a decis să încheie acestă afacere și să închidă site-ul, unul dintre motive fiind faptul că a fost lansat prea devreme, când încă nu era pregătită.

 

,,Avem o echipă minunată de oameni care lucrează foarte bine, dar am lansat site-ul înainte să fie pregătit pentru misiunea sa originară. Nu este deloc însemnat pentru viața oamenilor, nici într-un mod superficial și nici într-unul important”, explică actrița. ,,Iar acesta este principalul motiv pentru care am lansat compania, nu am facut-o doar pentru mine, nu mi-am zis

 

Mai mult, Blake povestește despre cum s-a decis să închidă site-ul: ,,Nu m-am gândit vreodată că voi avea curajul să fac asta, mi-am zis ok nu am creat ceva adevărat și de impact așa cum mă așteptam, nu voi continua să pun pe site un produs de care, noi ca o echipă, nu suntem mândri'. Mai mult, ea ne mărturisește că ,,singura data când am făcut ceva pentru care m-am simțit recompensată a fost când am făcut ceva incredibil de riscant. Fără să riști este imposibil să ai un succes major. Și nu mă refer la un succes financiar, mă refer la unul personal, la mândrie, la fericire în tot ceea ce am făcut”.

 

Site-ul actriței se va închide pe 9 octombrie și până atunci toate produsele rămase vor fi vândute la preț redus.

 

Silvia Cimpeanu,Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter