Bogdan Ioan, din echipa lui Smiley, a câștigat Vocea României 2018!

Publicat pe

Un nou sezon Vocea României s-a încheiat astă seară.  Bogdan Ioan, din schipa lui Smiley, este marele câștigător. Arhitectul care-l imită perfect pe MIchael Jackson a câștigat simpatia publicului încă de la prima ediție a emisiunii, de la audițiile pe nevăzute. 

 

Emoții mari astă seară,la Vocea României! Deși toți concurenții au fost foarte buni și au cântat piese care le-au pus vocile în valore, Bogdan Ioan este cel care a reușit să convingă publicul că merită cu adevărat să fie câștigător. Astfel, Bogdan nu a câștigat doar trofeul, ci și premiul în valoare de 100.000 de euro, precum și un contract cu o casă de discuri.

Care a fost clasamentul final? Pe locul al patrulea s-a clasat Mădălina Coca, din echipa Andrei. Pe locul al treilea se află Alma Boiangiu, din echipa lui Tudor Chirilă. Locul al doilea i-a revenit Dorei Gaitanovci, din echipa Irinei Rimes.

Acesta a fost primul sezon Vocea României pentru Andra și Irina Rimes, în calitate de jurați.

Și anul trecut tot Smiley a fost antrenorul câștigător, eleva lui, Ana Munteanu, fiind cea care a intrat în posesia premiului și a trofeului. Asta după ce, trei ani la rând, Tudor Chirilă a reușit să-și adjudece trofeul Vocea României.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter