Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, s-a însurat astăzi! Primele imagini de la cununia civilă

Publicat pe

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, s-a însurat astăzi! Soția lui Syda este o brunetă sexy pe nume Sheila și după cununia civilă din această după-amiază urmează o nuntă fastuoasă în Turcia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, s-a însurat astăzi pentru a doua oară, la patru ani de la divorțul de fiica fostului președinte Traian Băsescu. Syda a mai fost la un pas de nuntă și în 2018, cu fotomodelul Maria Grigoriu, însă relația s-a întrerupt brusc, înainte de pasul cel mare.

Iată că de data aceasta, nici Syda și nici proaspăta lui soție n-au mai dat înapoi și au spus un „DA” răspicat în fața ofițerului Stării Civile.

Tânăra mireasă, care s-a îmbrăcat cu o rochie albă vintage, lungă până la genunchi și bine mulată pe trupul perfect lucrat, a vorbit cu multă mândrie și emoție despre ziua de astăzi.

„Sunt Ionescu de astăzi', a spus și Sheila, soția lui, la Antena Stars. „Este cel mai frumos eveniment din viața noastră de cuplu.'

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, s-a însurat astăzi! Primele imagini de la cununia civilăBogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, s-a însurat astăzi! Primele imagini de la cununia civilă

Bogdan „Syda” Ionescu și Sheila fac nunta în Turcia

Urmează o nuntă cu lux și opulență, departe de țară, destinația aleasă pentru marele eveniment fiind Turcia, țara de origine a soției sale, Sheila.

În urmă cu mai bine de un an, fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a găsit fericirea în brațele turcoicei Sheila, iar cererea în căsătorie a avut loc în Sardinia, pe o plajă desprinsă din Paradis.

„Suntem acum în focuri cu pregătirile pentru că situația în Turcia este așa cum este. Nu am încercat niciodată să ne schimbăm reciproc. Totul a venit natural, ca un lucru firesc. Ne dorim să rămânem alături pentru totdeauna unul de celălalt’, a spus Sheila, la Antena Stars.

Nunta, care se anunță cu fast, ar urma să aibă loc pe 3 octombrie. Locația este una de lux: Cirigan Palace Kempinski, un superb palat de pe malul Bosforului, notează spynews.ro.

Însă, cel mai important lucru va fi rochia de mireasă care se va ridica mult peste așteptările tuturor și al cărei preț trece de 10 mii de euro. Totodată, verighetele vor costa alte zeci de mii de euro.

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au divorțat în 2016

Reamintim că în urmă cu patru ani, la 4 ani de la nuntă, Elena Băsescu şi Syda au divorţat la notar, pe cale amiabilă, fără scandal şi au decis să aibă custodie comună, fără restricții, asupra celor doi copii pe care îi au împreună. EBA nu ar fi cerut pensie alimentară, ea fiind cea care a iniţiat actele de divorţ.

Cât despre avere, au spus surse apropiate familiei Băsescu pentru Libertatea, Elena şi Bogdan au decis să nu facă partaj şi să lase casa în care au locuit împreună, până acum, celor doi moştenitori.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter