Bon Jovi, concert la București, pe 21 iulie 2019

Publicat pe

Una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, BON JOVI anunță întoarcerea lor în România, pe fundalul unei călătorii muzicale triumfătoare în SUA și al unui an colosal pentru formație, ce i-a văzut introduși în Rock and Roll Hall of Fame.

Pentru a două oară în România, după 7 ani de la fulminantul și primul lor concert pe meleaguri autohtone, în față a peste 60.000 de spectatori, ne face o deosebită plăcere să va anunțăm BON JOVI, live, la București pe dată de 21 iulie 2019, în Piață Constituției!

„Aceste spectacole uriașe, zeci de mii de oameni adunați, toți într-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil”, a declarat zâmbind liderul formației, Jon Bon Jovi.

Succesul ultimului album „This House Is Not For Sale”, care a debutat în fruntea clasamentelor din întreagă lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii. O declarație sfidătoare (This House Is Not For Sale), lansată într-o serie de spectacole restrânse în 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o nouă era muzicală semnată de către Jon Bon Jovi și colegii săi.

Și formația a evoluat de la ultimul turneu mondial. Because We Can World Tour 2013 a fost al treilea lor turneu în șase ani, clasat pe primul loc în celor mai bine vândute turnee din întreagă lume (un punct atins anterior doar de legendarii The Rolling Stones).
Trupa BON JOVI va sosi la București în formulă: Jon Bon Jovi, voce și chitară, David Bryan, clapa, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, co-producătorul & co-compozitorul John Shanks, plus chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013. Toți s-au regăsit pe scenă pentru un set muzical emoționant la introducerea lor în Rock And Roll Hall of Fame și, desigur, începutul unui an important pentru BON JOVI.

„BON JOVI s-a reinventat. Ne-am dat refresh”, a declarat Jon. „Sunăm mai bine că niciodată și ne bucurăm de fiecare minut. Suntem acolo că o trupa, hrănindu-ne și făcându-ne fanii fericiți. Este timpul nostru, din nou”, a conchis Jon.

Acest nou turneu pune puternic accentul pe muzică și piesele îndrăgite de fani, pe mașînăria de lucru care a împins BON JOVI la peste 130 de milioane de albume vândute. Formația este pregătită cu o selecție de aproximativ 95 de melodii, pe care le va schimbă în fiecare seară, incluzând, desigur, inconfundabilele: „You Give Love a Bad Name”, „Its My Life”, „Wanted Dead Or Alive” ,”Bad Medicine” și, bineințeles, „Livin ‘On a Prayer”.

Prețul biletelor la concertul Bon Jovi de pe 21 iulie 2019

Biletele pentru concertul BON JOVI, de pe 21 iulie, din Piață Constituției, se pun în vânzare luni, 29 octombrie la ora 12.00 și vor fi disponibile pe eventim.ro, la următoarele categorii de prețuri:

• Acces General – 230 lei
• Golden Circle – 380 lei
• Diamond Circle – 600 lei
• Tribună VIP – 750 lei
• Silver VIP Experience Package – 777.15 lei
• Diamond VIP Experience Package – 1,114.12 lei
• Platinum VIP Experience Package – 1,929.35 lei
• Ultimate VIP Experience Package – 2,445.65 lei

Bilete la preț promoțional:

• Acces General Preț Promoțional* – 190 lei
• Peluza Preț Promoțional* – 230 lei
*Biletele la preț promoțional sunt disponibile într-un număr limitat; după epuizarea acestora, biletele vor fi disponibile doar la preț întreg.

DESPRE BON JOVI

Pe parcursul unei cariere strălucitoare, care se întinde mai bine de trei decenii de la formarea lor, în 1983, BON JOVI și-a câștigat prin forțe proprii locul printre regii rock-ului mondial.

Cu peste 130 de milioane de albume vândute în întreagă lume, un catalog extins de hit-uri și peste 2.800 de concerte realizate în 50 de țări, pentru mai mult de 35 de milioane de fani, putem spune că BON JOVI este o formație extrem de cerută și ascultată.

Înainte de 2013, turneul mondial „Because We Can” a devenit cel mai mare turneu al anului, privind încasările. Totodată, BON JOVI s-a clasat pe prima poziție, în anul 2010, cu turneul „The Circle Tour”, care a însumat 201 milioane de dolari și „Lost Highway Tour”, care a însumat 210.6 milioane de dolari.

În aprilie 2018, după un sondaj public, care a atras peste 1 milion de voturi din partea fanilor, formația BON JOVI a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pentru mai multe informații despre BON JOVI, vizitați www.BonJovi.com.

Eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter