Boogie are premiera la Cannes

Publicat pe
Inscris in sectiunea „Quinzaine des realisateurs', o sectiune paralela a Festivalului de Film de la Cannes, „Boogie', filmul in regia lui Radu Muntean are premiera azi la Theatre Croisette.

„Boogie' va fi la Cannes impreuna cu o echipa din care fac parte Radu Muntean, scenaristii Alex Baciu si Razvan Radulescu, actorii Dragos Bucur, Anamaria Marinca si Mimi Branescu.

Boogie

Premiera oficiala va avea loc la ora 17, Olivier Pere, directorul artistic al sectiunii care selecteaza filme de autor, va prezenta filmul si actorii.

Radu Muntean caracterizeaza acest proiect un „teenage movie cu un casting : rolul adolescentilor e jucat de barbati de 30 si ceva de ani'.

Boogie

„Incercarea celor trei eroi de a-si recupera tineretea intr-o noapte se aseamana intr-un fel cu cea a unei vechi trupe de rock care desi s-a desfiintat se reuneste dupa ani pentru un ultim concert', spune regizorul.

„Si desi concertul are ceva din farmecul de altadata, oamenii nu se mai simt pe scena, tobarul nu mai tine ritmul, iar solistul a chelit si isi pierde vocea dupa a doua piesa', adauga Radu Muntean.

Foto: www.boogiemovie.com

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter