Boogie - In premiera la TIFF - Video

Publicat pe
Cel de-al treilea lungmetraj al regizorului Radu Muntean, Boogie va fi prezentat in premiera in Romania la TIFF, fiind unul dintre capetele de afis ale Zilelor Filmului Romanesc.

Numit initial „30 si ceva', Boogie este un film despre maturizare si varsta de 30 si ceva de ani.

Boogie

Pana la intalnirea cu publicul din Cluj, Boogie va trebui sa faca fata aerului tare al competitiilor mari, fiind selectionat in Cannes in „Quinzaine des Realisateurs'.

Boogie

Boogie are la baza un scenariu scris de Radu Muntean, Razvan Radulescu si Alexandru Baciu. Din distributie fac parte Dragos Bucur, Mimi Branescu, Anamaria Marinca, iar in echipa de filmare se regasesc multi dintre cei care au colaborat cu Radu Muntean la „Hartia va fi albastra'.

Boogie

Anamaria Marinca va fi prezenta pentru al doilea an consecutiv la Cannes, dupa ce anl trecut a ajuns la acest festival de film cu „432', productia regizata de Cristian Mungiu.

Festivalul International de Film „Transilvania' va oferi publicului unele dintre cele mai hot productii ale anului. La sectiunea „Supernova' vor fi prezentate peste 20 de titluri prezentate sau premiate la festivaluri de serie A.

Foto: www.boogiemovie.com

Boogie Trailer

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter