Botezul Prinţului Nicolas al Suediei. Carl Philip, unchiul lui, a fost naş

Publicat pe

Prinţul Nicolas, cel de-a doilea copil al Prinţesei Madeleine a Suediei, a fost botezat în acest weekend cu mare fast, ceremonia fiind transmisă în direct la televizor.

 

Evenimentul s-a desfaşurat la capela Palatului Drottningholm, una dintre reşedinţele familiei regale suedeze, aflată pe insula lacului Mälar din capitala Stockholm.

 

Micuţul Nicolas, devenit Duce de Angermanland, este al şaselea în ordinea succesiunii la tron. El a fost îmbrăcat în aceeaşi ţinută pe care unchiul lui, Prinţul Carl Philip, a purtat-o la botezul din 1978. Acesta a fost, de altfel, desemnat şi naşului băieţelului, el fiind şi naşul Prinţesei Estelle, fiica Prinţei moştenitoare Victoria, însărcinată acum cu al doilea copil.

 

Prinţesa Madeleine şi soţul ei, bancherul american Christopher ONeill, mai au o fetiţă, Leonore, şi s-au stabilit de curând la Londra.

 

Foto: Hepta

 

Botezul Prinţului Nicolas al Suediei. Carl Philip, unchiul lui, a fost naşBotezul Prinţului Nicolas al Suediei. Carl Philip, unchiul lui, a fost naş
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter